Opinie o nas

2015-12-30
List zamówiłam dla bratanicy - dziewczynka 4 lata. Była zachwycona samym faktem, że w skrzynce na listy była koperta zaadresowana do niej. List w całości bardzo ładnie wykonany (z kopertą włącznie). Ucieszyłaby mnie większa ilość wzorów papeterii, ale można wybrać coś dla siebie. Na końcu listu jest lak i pieczątka Mikołaja. Całość wygląda wiarygodnie, więc dziecko skacze z radości, że dostało prawdziwy list. Dla kupującego z pewnością przydatna byłaby informacja, że list został wysłany - ja dostałam taką informację, ale w odpowiedzi na zapytanie. Generalnie, uważam że całość wyszła świetnie i jest adekwatna do ceny. Polecam :)
Weronika
2015-12-28

cudowny prezent, dziecko było w 7 niebie :)

Ewelina
2015-12-28

Pomysł z listem od Mikołaja jest trafiony z dziesiątkę! Wysłałam kilka listów, jeden do osoby dorosłej, cztery kolejne do dzieci, które były tak bardzo zaskoczone jak dużo Mikołaj o mnie wie i uszczęśliwione historią Mikołaja, że zaangażowały się do prac domowych, aby Mikołaj mógł zjeść ulubione ciasteczko, nawet starsze dziecko (niewierzące już w Mikołaja) dobrze się bawiło. To jest świetny, niedrogi pomysł na prezent! Polecam, M.

Monika
2015-12-28

List był super. Sprawił wiele radości naszemu synkowi i przywrócił zachwianą wiarę w Świętego Mikołaja

Gabrysia
2015-12-28

Bardzo fajny pomysł. Dzieci były zachwycone.

hanna
2015-12-28

dla dzieci to bomba

arek marukiewicz
2015-12-28

Listy od Mikołaja stały się już nową rodzinną tradycją. Od kilku już lat w okolicach Mikołajek albo Bożego Narodzenia mali i Ci zdecydowanie więksi z nas z niecierpliwością czekają na to, co też w tym roku Mikołaj ma im do powiedzenia. Najmłodsi "tapetują" listami ściany pokojów, a starsi chwalą się listem gdzie się da. W tym roku listy szczególnie nas zaskoczyły - nowa szata graficzna jest przepiękna! Święta minęły, ale listy zostaną z nami. Ciekawe, co będzie w nich za rok:) Gratuluję pomysłu i staranności w wykonaniu listów. Pozdrawiam:)

Paulina
2015-12-28

Bardzo ładna oprawa graficzna i oznaczenia na kopercie sugerujące, że list nadszedł z dalekich stron z wioski Świętego Mikołaja. Przy wyborze opcji ze zdjęciem zdjęcie mogłoby być większe.

Joanna